Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Η online παραγγελία για burger από το iPhone είναι γεγονός!


Το theloBurger.gr πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και με τη βοήθεια της mobileFX αποκτά application με αποτέλεσμα την online παραγγελία από delivery μπεργκεράδικα  μέσα από τοiPhone

iPhone Screenshot 1Κάθε χρήστης iPhone μπορεί να κατεβάσει δωρεάν την εφαρμογή ‘theloBurger από το app store και να επιλέξει ανάμεσα σε εκατοντάδες delivery μπεργκεράδικα στην Ελλάδα  να δει τηλέφωνα, menu και τιμές (σε συμβεβλημένα καταστήματα), να δημιουργήσει παραγγελία και να την στείλει online στα ψητοπωλεία  με τον απαιτούμενο εξοπλισμό (internet &υπολογιστή).

Εν μέσω κρίσης και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την αύξηση του ΦΠΑ στον κλαδο της εστίασης, η εφαρμογή παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ στους χρήστες και περιλαμβάνει επίσης ΔΩΡΕΑΝ όλα τα καταστήματα. Επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ δίνεται και η δυνατότητα παραγγελιοληψίας, μέσω της εφαρμογής, στα συμβεβλημένα καταστήματα χωρίς καμία προμήθεια ή ποσοστό επί των παραγγελιών.

Η εφαρμογή ‘theloBurger’ αποδεικνύει την προσύλωσή στον κύριο στόχο του theloBurger.gr : την υποστήριξη και την εκσυγχρόνιση του κλάδου της μαζικής εστίασης, στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου